La Finestreta Única dels Col·legis Professionals d'Infermeria és un punt d'accés telemàtic que apropa l'Organització Col·legial al col·legiat i al ciutadà, permetent la presentació electrònica de sol·licituds, documents i comunicacions, amb el conseqüent 

estalvi de costos, temps en la tramitació d'expedients i amb un caràcter ecològic perque minimitza el trànsit de paper entre un lloc i un altre.

El concepte de finestreta única a la Directiva de Serveis no es refereix només a facilitar a través d'un únic punt de contacte tota la informació relativa a l'accés i exercici de la professió infermera, per exemple. Va molt més enllà a l'exigir que es puguin dur a terme tots els tràmits necessaris per a l'accés i exercici de la professió a través d'aquest punt únic, incloent tràmits com les sol·licituds d'autorització o les sol·licituds d'inscripció en registres.

 

 

Política de cookies

Aquesta web utilitza galetes tècniques i publicitàries, pròpies i de tercers, que tracten dades de connexió i / o de dispositiu, així com hàbits de navegació per facilitar-li la navegació i personalitzar publicitat.