AVÍS LEGAL

L'accés, navegació i utilització del lloc web gironavu.consejogeneralenfermeria.org (en adelante, el “lloc web”) implica l'acceptació expressa i sense reserves del que estableix el present avís. Si. No està d'acord amb els termes exposats, li suggerim abandonar el lloc web.

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s'indiquen a continuació les dades identificatives de l'titular d'aquest lloc web:

  DENOMINACIÓ SOCIAL

 CONSELL GENERAL DE COL·LEGIS OFICIALS D'INFERMERIA D'ESPANYA (CGE)

 DOMICILI SOCIAL

 C/ Fuente del Rey, 2. CP 28023 Madrid (España)

 TELÈFON / E-MAIL

 Teléfono: +34 91 3345520

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 INSCRIPCIÓ REGISTRAL

 Registre dependent de el Ministeri de Sanitat i Consum

 N.I.F.

 Q-2866021-E

 
CONDICIONS GENERALS D'ÚS

El lloc web gironavu.consejogeneralenfermeria.org està específicament dirigit a el sector professional infermer.

Les presents condicions generals d'ús tenen per finalitat regular tant la posada a disposició de la informació publicada en aquest lloc web, com les relacions entre CGE i els usuaris del mateix. En el cas que no estigui d'acord en sotmetre a les condicions aquí reflectides, si us plau, no faci ús d'aquest lloc web.

POTESTAT DE MODIFICACIÓ

CGE podrà en tot moment, i sense previ avís, introduir modificacions en les presents condicions mitjançant la publicació de les mateixes en aquest lloc web per tal que puguin ser conegudes pels usuaris.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts que es mostren en el lloc web gironavu.consejogeneralenfermeria.org i, especialment, marques, noms comercials, dissenys, textos, fotografies, animacions, vídeos, sons, gràfics, logos, icones, botons i codi font estan subjectes a drets de propietat intel·lectual o industrial de CGE o, si escau, de tercers titulars dels mateixos que han autoritzat degudament la seva inclusió en el lloc web.

 

gironavu.consejogeneralenfermeria.org. Es prohibeix expressament l'ús de tècniques de "framming", "l'enllaç en profunditat" o altres similars.

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que algun dels continguts d'aquest lloc web vulnera els seus drets de propietat intel·lectual i / o industrial o qualsevol altre dret legalment reconeguts, podrà remetre una comunicació a CGE aportant la següent informació:

 • Dades identificatives i mitjà de contacte del reclamant o del seu representant legal.
 • Documentació que acrediti la seva condició de titular dels drets suposadament infringits.
 • Descripció detallada dels drets suposadament infringits, així com la seva localització exacta dins de la pàgina web.
 • Declaració expressa per part del reclamant que la utilització dels continguts s'ha realitzat sense el consentiment del titular dels drets suposadament infringits.
OBLIGACIONS L'USUARI

 

L'usuari s'obliga a fer servir el lloc web amb respecte a la bona fe, l'ètica i l'ordre públic. Concretament, s'obliga, amb caràcter enunciatiu i no limitador, a:

 • En cas d'utilització de formularis, a proporcionar dades veraces.
 • Custodiar adequadament les claus d'accés que li puguin ser facilitades per coigi, comprometent-se a no permetre la seva utilització per part de tercers, assumint la responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d'un ús indegut de les mateixes. Igualment, l'usuari es compromet a comunicar a CGE amb la major rapidesa, la seva pèrdua o robatori, així com qualsevol risc d'accés a la informació sobre el sistema d'accés per part d'un tercer.
 • No utilitzar identitats falses, ni suplantar la identitat d'altres en la utilització del lloc web, incloent la utilització si escau de contrasenyes o claus d'accés de tercers o de qualsevol altra forma.
 • No utilitzar el lloc web de cap manera que pugui provocar danys, interrupcions, ineficiències o defectes en el seu funcionament oa l'ordinador d'un tercer;
 • No accedir sense autorització a qualsevol secció del lloc web, a altres sistemes o xarxes connectats al lloc web, ni als serveis oferts a través del lloc web, per mitjà de pirateig o falsificació, extracció de contrasenyes o qualsevol altre mitjà il·legítim;
 • No trencar, o intentar trencar, les mesures de seguretat o autenticació del lloc web o de qualsevol xarxa connectada a aquest, o les mesures de seguretat o protecció inherents als continguts oferts en el lloc web;
 • No impedir el normal desenvolupament d'un esdeveniment, concurs, promoció o qualsevol altra activitat disponible a través de la pàgina web o qualsevol de les seves funcionalitats, ja sigui alterant o tractant d'alterar, il·legalment o de qualsevol altra forma, l'accés, participació o funcionament de aquells, o falsejant el resultat dels mateixos i / o utilitzant mètodes de participació fraudulents, mitjançant qualsevol procediment, i / o mitjançant qualsevol pràctica que atempti o vulneri cap manera les presents condicions d'ús.
EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

L'accés a la pàgina web gironavu.consejogeneralenfermeria.org es pot veure ocasionalment suspès o restringit per permetre reparacions, tasques de manteniment o introducció de nous serveis. CGE invertirà esforços raonables per limitar la freqüència i la durada de la suspensió o restricció. No obstant, podrà suspendre, retirar o cancel·lar parcialment o totalment els continguts i serveis no sotmesos a contractació específica en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ. La previsió anterior no afectarà aquells serveis contractats específicament per usuaris registrats i que es regiran per les seves condicions contractuals corresponents.

La connexió a Internet, necessària per accedir al servei, no és en cap cas subministrada per coigi. S'informa l'usuari que les comunicacions de dades a través de xarxes obertes no són segures, i que és responsabilitat de l'usuari adoptar totes les mesures tècniques adequades per controlar raonablement els riscos i evitar possibles danys en els seus equips, pèrdua de dades i robatori de informació confidencial. A aquests efectes, ha de tenir sistemes actualitzats de detecció de programari maliciós, així com tenir actualitzats els pegats de seguretat dels corresponents navegadors que utilitzi. Per a més informació pot acudir al seu Proveïdor de Serveis d'Accés a Internet.

Coigi no es fa responsable dels perjudicis que es poguessin derivar de, amb caràcter merament enunciatiu i no limitatiu: (i) Inferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries i / o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic o en els aparells i equips informàtics dels usuaris, motivades per causes no imputables a coigi, que impedeixin o retardin la prestació dels serveis o la navegació pel sistema; (Ii) Retards o bloquejos en l'ús causats per deficiències o sobrecàrregues d'Internet o en altres sistemes electrònics; (Iii) Que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions no atribuïbles a coigi; (Iv) De la impossibilitat de prestar el servei o permetre l'accés per causes no imputables coigi, ja siguin degudes a l'usuari, a tercers, la supòsits de força major.

Els enllaços continguts en aquest lloc web poden dirigir a pàgines web de tercers. Coigi no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió, continguts, informacions o serveis que poguessin aparèixer en aquests llocs.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per a la resolució de qualsevol controvèrsia relacionada amb la interpretació i / o execució dels termes i condicions que regeixen aquest lloc web el titular de la mateixa se sotmet a la legislació espanyola i als jutjats i tribunals de Girona.

Política de cookies

Aquesta web utilitza galetes tècniques i publicitàries, pròpies i de tercers, que tracten dades de connexió i / o de dispositiu, així com hàbits de navegació per facilitar-li la navegació i personalitzar publicitat.