Alta col·legiat

Formulari de col·legiació

**No oblidi emplenar les dades de totes les pestanyes**

Home Dona

/ /
/ /
Situación profesional
Lloc de l'Exercici
Exercici Professional
*
Categoria Professional
Desenvolupament Professional
/ /

Tots els documents que s'adjunten hauran d'estar guardats en format PDF, excepte les fotos, que es podran adjuntar en format JPG.

En cas de disposar únicament del resguard de pagament del títol, serà imprescincible remetre una còpia compulsada del mateix per correo ordinari al Col.legi Oficial d'Infermeres/rs de Girona.

En el cas que no resulti possible validar la seva documentació a través de Finestreta Única, es solicitarà documentacio original, o còpia compulsada del mateix per correu ordinari al COIGI.

Mentre no es rebi la documentació completa la tramitació de la seva solicitud d'ingrés no podrà ser efectiva.

TERMES LEGALS

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DEL COL·LEGI OFICIAL D'INFERMERES I INFERMERS DE GIRONA

D'acord amb la normativa sobre protecció de dades, us informem que les dades que ens faciliteu mitjançant el present formulari s'incorporaran als fitxers responsabilitat del COL.LEGI OFICIAL D'INFERMERES I INFERMERS DE GIRONA amb la finalitat de gestionar la seva alta i manteniment en el registre professional. Si vostè accepta la presente política, estarà consentint expressament que la seva adreça de correu electrònic, així com la resta de dades personals aportades, siguin utilitzats per enviar-vos comunicacions sobre informació relacionada amb les activitats del COL.LEGI OFICIAL D'INFERMERES I INFERMERS DE GIRONA.

En tor cas podrà, en qualsevol moment, revocar el consentiment atorgat i exercir els drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició adreçant-se al COL·LEGI OFICIAL D'INFERMERES I INFERMERS DE GIRONA mitjançant la tramesa d'un correu electrònic al nostre DPO: protecciodedades@coigi.cat

Informació Addiccional: Pot ampliar la informació en aquest enllaç de Política de Privacitat.
Política de cookies

Aquesta web utilitza galetes tècniques i publicitàries, pròpies i de tercers, que tracten dades de connexió i / o de dispositiu, així com hàbits de navegació per facilitar-li la navegació i personalitzar publicitat.

Política de cookies

Aquesta web utilitza galetes tècniques i publicitàries, pròpies i de tercers, que tracten dades de connexió i / o de dispositiu, així com hàbits de navegació per facilitar-li la navegació i personalitzar publicitat.